Antena Căutare

Masina "eco" de curse, interzisa in campionatul Formula 1000. E prea rapida!

Modelul de curse Honda Insight hibrid a fost scos din campionatul Formula 1000, deoarece este prea rapid si ii intimideaza pe toti ceilalti participanti, relateaza Green Report.

Automobilul a dominat primele trei curse din 2011, castigand doua si iesind pe locul doi la a treia, asa ca proprietarii au fost rugati sa se retraga din competitie.

"Am fost un pic socat cand am primit telefonul, avand in vedere ca dupa sase ani de munca grea am reusit in sfarsit sa avem parte de un pic de glorie. Dar inteleg pe deplin perspectiva organizatorilor si dorinta lor de a-i multumi pe ceilalti participanti", a declarat Paul Andrews, seful echipei Oatek din Lancaster, care a realizat masina.

Honda Insight foloseste un sistem hibrid modificat cu un motor pe benzina si unul electric, care ii ofera mai multa putere si un consum mai bun, de 2, 35 l/100 km. Automobilul este unic in cursele auto, deoarece foloseste o cutie automata CVT, dezvoltata de Bosch.


sursa: Antena3.ro

foto: expertreviews.co.uk

Citroen DS4, disponibil in Romania de la 19.890 de euro... VIDEO! Vezi reconstituirea accidentului suferit de Robert Kubica intr-un raliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x