Antena Căutare

Maybach 57 S Coupe: T-Rex inaripat

Pentru cei rasfatati de mici, pentru cei care nu l-au asteptat niciodata pe Mos Craciun, dar mai ales pentru cei care nu dau doi bani pe legendele despre incalzirea globala, Xenatec aduce, direct din povestile cu monstri marini, adevarata balena de uscat despre care toti vorbeam in soapta.



Realizat de catre designerul Burch Fred Hardt, cel care si-a pus amprenta si asupra conceptului Exelero, prezentat in 2005, impunatorul coupe nu abandoneaza nimic din tipicul sau luxos, insa aduce o nota sportiva prin renuntarea la usile posterioare si adoptarea unui acoperis plonjat. Modificarea a fost posibila prin intermediul impingerii stalpilor B catre spate cu 508 mm si instalarea unor stalpi A si C mai scurti.

2010/10/07//121574-maybach2.jpg

Producatorul german si-a asumat isprava celor de la Xenatech si, chiar mai mult, considera ca tunerul si-a facut treaba indeajuns de bine incat sa nu afecteze conditiile garantiei masinii.

Daca dictatorul din tine simte nevoia de mai mult, Maybach 57S Coupe are la dispozitie caroserie blindata si jante de 21 de inchi. Pretul la care ajunge masina este de 675.000 de euro, dar nimic nu poate cumpara sentimentul ca tocmai l-ai transformat pe Bentley Continental GT intr-o jucarie.

Citeste noul topgear.ro!

Tuning Maybach: Agitatie in Gotham City... Ford GT: Cangurul turbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x