Antena Căutare

Mercedes iBusiness: Pentru cyborg-ul din tine

Ai un bussines? Atunci ultrasofisticata editie speciala Brabus iBussines ti se va potrivi.





O cantitate mai mare de informatii, pe metrul patrat nu vei gasi decat la centrul NASA, pentru ca Brabus iBussines isi rasfata pasagerii de pe bancheta din spate cu doua iPad-uri, dotate cu tastaturi cu Bluetooth. Acestea nu numai ca te pot ajuta sa-ti verifici actiunile de pe bursa in timp ce rulezi pe autostrada, dar controleaza si centrala Command a lui S Class.

2010/08/28//101045-ibus.jpg

De asemenea, interiorul ofera un Mac Mini, un iPod touch de 64 de GB, precum si un display LCD de 15,2 inchi. La toate acestea se adauga cele doua ecrane din tetiere, pe care masina le avea deja.

Daca te temi ca nu cumva spiritul Brabus sa fi fost alterat, te cam inseli, pentru ca nemtii si-au facut treaba pana la capat. Avem un V12, ce a fost dus pana la 750 CP, iar viteza maxima este acum de 340 de km/h. Ai mare grija cum tastezi, in timp ce dai un mail catre C.E.O-ul tau, pentru ca acceleratia de la 0 la 100 de km/h este de doar 4 secunde, deci vei umili ceva sportive pur-sange.

Nici exteriorul nu a fost lasat neatins, asa ca ca avem un body-kit tipic casei. Cu toate acestea, Brabus ofera pachetul iBussines si pentru variantele de baza ale limuzinei, incepand chiar cu S350. Viata e frumoasa uneori, nu-i asa?

sursa: Top Gear

Tuning: Batman forever... Subaru Impreza XV a sosit si in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x