Antena Căutare

Micul Lord de la Range Rover

Range Rover a materializat in sfarsit conceptul LRX. Evoque este replica pe care englezii o dau noului val de crossovere urbane.





Desi va fi cel mai mic, cel mai usor si cel mai eficient model al gamei, Evoque nu este cu nimic mai prejos fata de fratii sai in ceea ce priveste aspectul impunator, tipic unui SUV. Partea din fata degaja forta, incadrandu-se perfect in linia de design caracteristica marcii engleze, iar posteriorul aduce aminte de conceptul Range Stormer, din 2004. Cea mai inedita insusire a noului Evoque o reprezinta caroseria sa in trei usi, astfel ca modelul poate fi considerat un SUV coupe.

Masina va dispune in dotarea standard de tractiunea fata, cea integrala fiind disponibila optional. Dupa spusele englezilor, Evoque este un pas important spre viitor, iar clientii pot fi siguri de faptul ca micul SUV se va incadra in standardele de calitate ale Range Rover.

Dupa parerea noastra, insa, ar fi fost minunat daca nu ar fi trebuit sa asteptam pana la Salonul Auto de la Paris, pentru a afla cate ceva si despre ceea ce ascunde nobilul Evoque sub capota.

sursa: Top Gear

Mercedes AMG devine enervant de exclusivist... KIA Soul: Cool!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x