Antena Căutare

KIA Soul: Cool!

Se poate! Cam asta au vrut sa demonstreze cei de la Kia, atunci cand au iesit pe piata cu Soul. La numai doi ani de la succesul lui Cee'd (sa ne amintim numai de cate premii a primit acest model), coreenii si-au propus sa faca nu un model de volum, ci unul cu ocazia caruia sa arate ca "pot" face lucruri di­ferite.



Demaraj rapid, stabilitate si o cutie de zile mari, extrem de precisa. Suspensii poate putin cam tari, spatioasa si nu in ultimul rand - de fapt, in primul - o masinuta "fun" care se adreseaza publicului tanar. Dovada - interiorul in culorii vii si gadgeturile "de la bord". O masina care lasa tristetea la o parte si iti arata cat de vie poate sa fie!

VEDETA. Este genul de masina dupa care toata lumea intoarce capul pe strada sau te interpeleaza direct, in cazul in care ai oprit, sa zicem, la o benzinarie. Cat baga? Dar... cati cai are? Daaaa? Si cat costa? Pe bune?

MUZICA. Daca ai chef, poti sa iti setezi ca inelele din jurul boxelor din fata sa vibreze optic in ritmul basului. O chestie cool, am zice noi. Tot din acelasi domeniu, ai mufa auxiliara pentru Ipod si un radiocd cu Mp3.

NOI AM TESTAT
● Motorizare: 1.6L GSL/124 CP
● Acceleratie 0-100 km/h: 11s
● Viteza maxima: 178 km/h
● Transmisie MT5
● Consum 7,9/5,7/6,5 l

foto: pontoeletronico.com

sursa: Jurnalul National

Micul Lord de la Range Rover... FOTO / Mercedes CL-Class cu facelift - detalii oficiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x