Căutare Live

Poate nu știai! Ce include revizia de primăvară a mașinii tale

Dacă toamna îți pregătești mașina cu anvelope adecvate pentru sezonul rece și cu lichid de parbriz rezistent la temperaturi scăzute, iată cum trebuie să îți pregătești mașina pentru primăvară:

Dacă toamna îți pregătești mașina cu anvelope adecvate pentru sezonul rece și cu lichid de parbriz rezistent la temperaturi scăzute, iată cum trebuie să îți pregătești mașina pentru primăvară:

  • Primăvara trebuie schimbate anvelopele de iarnă cu cele de vară. Verifică presiunea din roata de rezervă.
  • Lichidul de frână este recomandat să îl schimbi o dată la trei ani.
  • Uleiul de motor se schimbă la un an sau la 10.000 km (sau chiar mai mult). Dacă ai făcut mai mult de 10.000 de km de la ultimul schimb, schimbă-l.
  • Schimbă filtrul dezumidificator și realizează o igienizare a instalației. Este foarte neplăcut vara să ai de ales între a simți miros de ouă clocite sau a suporta căldura din afară.
  • Verifică și bucșele mașinii, articulațiile și alte asemenea elemente de suspensie.
  • Verifică și starea frânelor. Iarna este anotimpul în care discurile se ovalizează.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Ce tip de ulei folosesti pentru masina ta? Sintetic sau mineral?...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri