Antena Căutare

PREMIERA - Gateway: MINI Countryman, Timbaland si Michelle Branch

MINI Countryman, primul crossover si model in 5 usi al constructorului englez, si-a facut aparitia aseara, la Londra, pe acordurile "Gateway", un single interpretat in avanpremiera de solista americana de muzica country Michelle Branch, pe versurile lui Timbaland.

Londra, 9 iunie. Covorul verde a inlocuit clasicul covor rosu, iar VIP-urile londoneze au renuntat pentru putin timp la tocuri si la tinutele sofisticate, in favoarea ghetelor simple si a tinutelor country, pentru a ura "bun venit" noului MINI Countryman.

Prezentat in premiera in luna septembrie a anului trecut la Salonul de la Frankfurt, MINI Countryman nu numai ca reprezinta un veritabil crossover prin design, ci face trimitere cu gandul si la stilul muzical american, "Country". Prin urmare, marca britanica a decis sa-si lanseze cel de-al patrulea model cu un single interpretat de solista americana de muzica country Michelle Branch, intr-o colaborare cu Timbaland.

VEZI Making off-ul videoclipului Gateway


Zis si facut. Aseara, cu orizontul capitalei engleze pe fundal si printre parcele verzi ale Mudchute Farm din Londra, sarbatoarea lansarii noului MINI Countryman a culminat cu o reprezentatie in premiera mondiala a noului single "Getaway".

La premiera a participat o audienta speciala de peste 500 de persoane, printre care s-au numarat Eva Herzigova, Cat Deeley, Margherita Missoni, Jade Parfitt, Poppy Delevigne, Donna Air, Henry Holland, Jasmine Guinness, Tyrone Woods, Ben Grimes, Jack Kidd, Ozwald Boateng si Hofit Golan.

Iar colaborarea dintre unul dintre cei mai prolifici artisti si producatori de muzica din lume si solista si compozitoarea americana de muzica country s-a integrat perfect temei "URBAN meets COUNTRY", asociata cu noul MINI Countryman.

De la artistii graffitti prezenti la eveniment si pana la invitatii speciali - cu totii imbracati in tinute country - sau echipa Henry Holland "House of Holland", "MINI Countryman Open Air" a fost marcat de spiritul non-conformist al marcii.

Incalzirea a fost facuta de muzicianul de "folktronica" James Yuil si de Hot Chip's Joe Goddard care au mixat live la eveniment, dupa care George Lamb a adus-o pe scena pe Michelle Branch pentru un recital de piese country cu influente pop. Asa cum cantecul "Getaway", dedicat MINI Countryman, a avut premiera mondiala la Londra, tot asa MINI Countryman a detinut un rol principal in avanpremiera mondiala a videoclipului piesei.

In incheierea unei seri fabuloase, Timbaland a impresionat asistenta cu cateva din piesele sale, printre care si "Sexy Back" sau "Promiscuous Girl".

MINI Countryman - intre MINI si SAV
MINI isi extinde gama de modele cu o a patra varianta, care astfel deschide o noua dimensiune a spiritului atat de inconfundabil al brandului.

Ca model crossover, MINI Countryman acopera diferentele dintre conceptul MINI clasic si segmentul contemporan al modelelor Sports Activity Vehicle.
Optiunile extinse pentru mobilitate urbana si posibila utilizare in mediul din afara orasului inseamna noi grupuri-tinta cu o nevoie crescuta pentru spatiu si flexibilitate, care pot experimenta acum condusul distractiv ce este asociat cu MINI.

Ca primul model al marcii care dispune de patru usi si o deschidere larga a hayonului, automobilul ofera o versatilitate mai mare a spatiului, o pozitie mai ridicata a scaunelor si o calatorie optimizata.

Foto&Video: MINI

Ferrari 612 GTO: un proiect online only... Tuning rusesc pentru Continental Gt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x