Antena Căutare

VIDEO! TopGear Awards 2010: Lista castigatorilor

Direct de la Beijing: cele mai grozave masini din lume se bat pentru trofeele TG. Clarkson, May si Hammond si-au ales deja favoritele. Iar masina Top Gear a anului este...Citroen DS3.

Cea mai vanduta revista auto din Marea Britanie publica astazi lista celor mai bune masini din ultimele 12 luni, cu Citroen invingator, pentru prima oara in 11 ani de traditie a concursului. DS3 s-a impus in fata concurentei, formata din zeci de masini aparute in ultimul an. Cel mai spectaculoas eveniment Top Gear Awards s-a desfasurat in China, in decorul Orasului Interzis, al centrului Beijingului si al Marelui Zid Chinezesc.

Hypercar-ul anului: Koenigsegg Agera

Una dintre ele mai devastatoare masini de sosea construite vreodata. Are efectul unei bombe atomice, dar este mult mai sofisticata decat sugereaza motorul ei nuclear.

Cabrioletul anului: Maserati Grancabrio

Chiar daca este un grand-tourer, Grancabrio a ramas un Maserati: stil italian unic, seducator si familiar.

2010/12/07//158288-maserati.jpg

Grand Tourer-ul anului: Bentley Continental GT

Un GT brutal, cu alura unei masini sport si totodata luxul unei limuzine.

Hot hatch-ul anului: Volkswagen Golf R

E dificil sa incepi sa lauzi masina asta, pentru ca are multe lucruri extraordinar de bune.

Masina de familie a anului: BMW 520d Touring

Daca 520d Toring s-ar inscrie pe un site de matrimoniale, lumea l-ar crede un mincinos. Ofera atat de multa inteligenta, incat suna prea bine sa fie adevarat.

2010/12/07//158297-bmw.jpg

Masina de lux a anului: Jaguar XJ

Rareori o noua masina ne-a desclestat atat de tare falcile. Un Jaguar cu adevarat ambitios, un suflu venit din viitor, nu din trecut. Se maneveaza foarte futuristic.

Coupe-ul anului: Peugeot RCZ

O masina frumos echilibrata si foarte sprintena. RCZ devoreaza drumurile cu fluiditatea pe care majoritatea masinilor mici si rapide nu o au.

Motorul anului: Fiat Twin Air

O portie de energie, sarm si onestitate, care iti dovedeste ca vechiul prieten, motorul pe benzina, este inca viu si trage din greu.

Premii si in Romania

Premiile Top Gear 2010 s-au mutat in premiera de la Londra la Bucuresti! La capatul unui an intreg, in care au fost testate sute de masini, echipa din Romania a celebrei reviste de britanice de masini, a premiat aseara cele mai tari autoturisme, in stilul lor caracteristic.

Top Gear Awards este o decernare de premii care se bazeaza strict pe gusturile echipei Top Gear si care aduna la un loc doar pe cei care au castigat ceva. Noua ne place sa credem ca prin acest eveniment am creat un cerc vicios, dar in sensul bun


In revista Top Gear din luna decembrie vor fi prezentate laureatele anului intr-un cover story inedit! Decorul este cel al capitalei chineze, Beijing - porţile Orasului Interzis, o baza militara aeriana sau chiar Marele Zid Chinezesc.

VIDEO! Ferrari 458 Challenge - supermasina fioroasa de curse... Megane RS N4 - jucaria pilotilor de raliuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x