Antena Căutare

Megane RS N4 - jucaria pilotilor de raliuri

Renault prezinta cea mai tare jucarie de anul acesta, Megane RS N4, dedicat tuturor pilotilor de raliuri. Sau doar celor care se simt bantuiti de unul.

Megane RS N4 vine cu un plus de performante tehnice, iar prima victima care le-a iesit in cale inginerilor de la RenaultSport a fost chiar motorul de 2.0 litri.




2010/12/08//159535-auto2.jpg

Suspensia a fost si ea adaptata pentru survolul de pe virajele de superspeciale, iar baza de a reprezentat-o consfiguratia "Cup", disponibila pentru RS-ul pe care tori muritorii il pot forja intre doua semafoare. Aici, specialistul suedez Öhlins le-a venit in ajutor francezilor, iar daca punem la socoteala centile de siguranta Sabelt, cu sase puncte de prindere si roll cage-ul din habitaclu, aproape ca ne-am putea imagina un Megane RS N4 furios si plin de praf, cum se dueleaza cu greii din WRC.

Pentru momentele cu adevarat grele, in care inertia si viteza se vor ciondani putin cu legile fizicii, exista franele Brembo, cu patru pistoane si discuri de 355 mm in fata si de 290 mm in spate, ajutate din plin de catre diferentialul cu alunecare limitata. Nu la fel de limitata ca numarul de exemplare produse.

VIDEO! TopGear Awards 2010: Lista castigatorilor... Le Figaro: Dacia pregateste un monovolum, o utilitara si o citadina pentru 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x