Antena Căutare

VW e-Golf primeste un nou design si autonomie marita

VW e-Golf primeste un nou design si autonomie marita
2017 VW E-Golf Facelift | VW

Odata cu lansarea modelului Golf 7 Facelift, germanii de la Volkswagen aduc imbunatatiri si pentru versiunea electrica a lor. Actualizarile modelului e-Golf au fost anuntate anterior, iar acum germanii au dezvaluit in intregime despre ce este vorba. Poate cea mai importanta stire referitoare la e-Golf Facelift este ca autonomia noului model creste de la 190 kilometri la aproape 300 de kilometri, conform standardului european NEDC.

Pentru a mari raza de autonomie, Volkswagen e-Golf vine cu o baterie cu o capacitate mai mare: 35.8 kWh, fata de cei 24,5 kWh oferiti anterior. Daca autonomia anuntata de constructorul german va fi una reala, e-Golf va intra in competitie cu rivali foarte puternici.

Pe langa cele doua modele de la Tesla (Tesla Model S si Model X), care au autonomii de peste 400 de kilometri, e-Golf va concura cu BMW i3, care a anuntat 300 kilometri conform NEDC.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Mercedes-Maybach prezinta noul S650 Cabriolet... Jaguar I-Pace Concept anunta primul model electric al producatorului britanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x