Căutare Live

BACALAUREAT 2018 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Începe înscrierea candidaţilor la sesiunea a doua la BAC. Calendarul complet

Înscrierea candidaţilor la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va face în perioada 10 - 13 iulie. Totodată, pe 27 iulie se pot înscrie candidaţii care au promovat examenele de corigenţe.

Înscrierea candidaţilor la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va face în perioada 10 - 13 iulie. Totodată, pe 27 iulie se pot înscrie candidaţii care au promovat examenele de corigenţe.

Potrivit calendarului aprobat de MEN, pe 20 august va avea loc proba scrisă la Limba şi literatura română, pe 21 august cea la Limba şi literatura maternă, 22 august - proba obligatorie a profilului, iar pe 23 august proba la alegere a profilului şi specializării.

În zilele de 24 şi 27 august vor fi evaluate competenţele lingvistice de comunicare în limba română, pe 28 august se vor evalua competenţele lingvistice de comunicare în limba maternă, pe 29 - 30 august este programată evaluarea competenţelor digitale, 30 - 31 august evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Rezultatele vor fi afişate pe 1 septembrie până la ora 12,00 şi contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi. Pe 6 septembrie se vor afişa rezultatele finale.

A fost la un pas de perfecțiune și o contestație a salvat-o! Încă o medie de 10 la BAC 2018!... Anunțul făcut de Ministerul Educației! Ce trebuie să știe candidații la Bacalaureat care n-au promovat examenul...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x