Antena Căutare

Generația Pierdută! Cristina, fata abandonată în România și traumatizată în America

Adoptată în 1991, după ce părinţii care au înfiat-o au văzut unul dintre reportajele americane din orfelinatele groazei din România. Destinul a mutilat-o sufleteşte de două ori.

Adoptată în 1991, după ce părinţii care au înfiat-o au văzut unul dintre reportajele americane din orfelinatele groazei din România. Destinul a mutilat-o sufleteşte de două ori. Cristina avea 9 luni când mama ei din România a abandonat-o. Şi 12 ani când a fost părăsită şi de tatăl adoptiv din Statele Unite.

Copilul traumatizat s-a transformat într-o adolescentă dărâmată, care a încercat să se sinucidă. A ridicat-o doar gândul că, într-o zi, îşi va regăsi mama naturală. A găsit-o. Doina trăieşte alături de ceilalţi 5 copii ai ei într-un sat din Călăraşi. După două decenii de regrete, a strâns-o din nou pe Cristina la piept.

VEZI AICI CONTINUAREA

Gilda Preda, finalistă a campaniei "Liga Profesorilor Excepţionali"... Generaţia Pierdută, episodul 5: Două inimi legate peste ocean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x