Antena Căutare

Cea mai simplă dietă din lume! Cum să slăbești RAPID 36 de kilograme, fără prea mari bătăi de cap și fără să te înfometezi

Kilogramele în plus îți dau bătăi de cap și efectiv nu mai știi ce să faci ca să le topești? Ei bine, îți propunem cea mai simplă dietă, ce te va ajuta să slăbești, fără a-ți afecta, însă, organismul. 

Kilogramele în plus îți dau bătăi de cap și efectiv nu mai știi ce să faci ca să le topești? Ei bine, îți propunem cea mai simplă dietă, ce te va ajuta să slăbești, fără a-ți afecta, însă, organismul.

Cea mai simplă dietă din lume îi aparține lui Suzy Wengel, o femeie de 39 de ani și funcționează după o regulă extrem de simplă.

Dieta cu lămâi, cea mai rapidă metodă de slăbit! Ce trebuie să faci ca să dai jos un kilogram pe zi

Mai exact, dieta lui Suzy, care este cunoscută drept dieta scandinavă, trebuie să fie ținută o perioadă îndelungată, cel puțin zece luni, și constă în consumarea a patru pumni din fiecare categorie alimentară, la fiecare masă.

Astfel, pentru a ajunge rapid în cea mai bună formă fizică, orice persoană ar trebui să consume un pumn de proteine, un pumn de carbohidrați și doi pumni de legume. Urmând acest regim alimentar se pot pierde până la 36 de kilograme în 10 luni, potrivit dailymail.co.uk.

Dieta KEN, cea mai periculoasă dietă. Nu o să-ți vină să crezi în ce constă aceasta

În urma acestei diete, Suzy Wengel nu doar că a topit kilogramele în plus, însă a reușit să scape de alergii, precum și de infecțiile de la nivelul stomacului și probleme cardiace.

Cutremurător! Și-a prezis moartea cu doar câteva ore înainte de incendiile devastatoare! Ce a scris pe Facebook e cumpli... Imagini care pot afecta emoțional! Cinci oameni răniți grav, rămași încarcerați în urma unui accident: PLAN ROȘU de inte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x