Antena Căutare

Dieta KEN, cea mai periculoasă dietă. Nu o să-ți vină să crezi în ce constă aceasta

Dieta KEN mai este cunoscuta si sub denumirea de „Dieta miresei” si promite pierderea a 10% din grasimea corpului in doar 10 zile. In realitate, dieta Ketogenic Enteral Nutrition este o adevarata bomba cu ceas pentru organism.

Dieta KEN mai este cunoscută și sub denumirea de „Dieta miresei” și promite pierderea a 10% din grăsimea corpului în doar 10 zile. În realitate, dieta Ketogenic Enteral Nutrition este o adevărată bombă cu ceas pentru organism.

Dieta consta în introducerea unui tup pe nas, tub de care se leagă o pompă electronică care functionează 24 de ore pentru a livra organismului 2 litri cu formula nutritive. Pare incredibil dar unele personae au apelat la această dietă timp de 10 zile pentru a scăpa de kg nedorite.

Soluția nutritivă are un conținut bogat de protein, grăsimi și apă. În felul acesta, de-a lungul zilei nu se depăşeşte un aport de 800 de calorii.

Această dietă poartă și denumirea de „Dieta Miresei” deoarece ele sunt cele care apelează cel mai des la această tehnică neobișnuită. Cu toate că se folosește adesea de către nutriționiști, în cazul persoanelor cu obezitate morbidă, medicii sunt îndrijorași că tot mai multe femei cu greutăți aproape de normal apelează la dieta KEN.

Cei mai mulți medici sunt de părere că această dietă este periculoasă datorită lipsei totale a caloriilor. O altă problemă este constipația cu care se vor lupta cei care țin o astfel de dietă deoarece oluţia din punguliţa ataşată tubului nu conţine nici un aport de fibre.

Specialiștii explică faptul că această metodă se poate folosi doar de persoanele care nu se pot hrani altfel. Ei avertizează că 10 zile cu un altfel de regim duce la epuizare, ba chiar moarte în unele cazuri.

18+! Cele mai ciudate și periculoase diete: viermi, țigări și vată​

Rezultatele Finale Definitivat 2018, s-au AFIȘAT pe EDU.RO. Vezi note după contestații... Caz REVOLTĂTOR: O mamă cu trei copii a fost obligată să se prostitueze chiar de iubitul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x