Antena Căutare

Campania negativa de publicitate platita de PCC SE in dauna Oltchim

Publicitatea agresiva a actionarului minoritar PCC SE, sanctionata de curand ca publicitatea inselatoare de catre CNA, pare sa fie un instrument prin care un actionar minoritar incearca scaderea valorii de piata a unei companii pentru a o prelua mai apoi la un pret derizoriu si pentru a descuraja orice competitie serioasa in momentul privatizarii.

Actiunile PCC in ultimii ani s-au concentrat pe deschiderea de litigii, alungarea oricaror finantatori interesati sa investeasca in Oltchim, discreditarea managementului Oltchim, toate acestea conducand la blocarea activitatii la capacitate maxima si, in final, cauzand pierderi importante.

Atat statul roman prin Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA), cat si conducerea Oltchim, si-au exprimat de curand dorinta de a avea o privatizare de succes a celui mai mare combinat petrochimic din Centrul si Sud-Estul Europei.

Pentru ca acesta este un deziderat important al Romaniei, conducerea Oltchim si Ministerul Economiei, se vad obligati sa faca cateva lamuriri importante, menite sa raspunda afirmatiilor neadevarate lansate de actionarul minoritar PCC SE.

De 11 ani, Oltchim nu a mai primit garantii de stat

In ciuda acuzatiilor PCC SE, Oltchim nu a mai primit garantii de stat din anul 2000, nu are datorii la bugetul de stat si nu a beneficiat niciodata de scutirea de la plata a impozitelor.

Tot articolul, in Jurnalul National

Scumpirea gazelor, pe ultima suta de metri... 60 milioane euro datorie RCS&RDS la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x