Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Delgaz Grid anunţă că o parte din lucrările în teren au fost limitate, iar activitatea centrelor de relaţii cu publicul va fi suspendată temporar, începând de luni, 23 martie

Delgaz Grid, compania de distribuţie a gazelor şi energiei electrice din cadrul grupului E.ON, a anunţat vineri că o parte a lucrărilor în teren a fost limitată, iar activitatea centrelor de relaţii cu publicul va fi suspendată temporar, începând de luni, 23 martie, însă dă asigurări că este pregătită să facă faţă situaţiei generate de răspândirea coronavirusului, fiind pus în aplicare un plan cu acţiuni şi măsuri menite să asigure continuitatea alimentării consumatorilor.

Activităţile de dispecerat, intervenţii pentru soluţionarea incidentelor şi deranjamentelor, precum şi cele de mentenanţă continuă să se desfăşoare normal, iar activitatea de procesare a cererilor de racordare la reţea şi de emitere a avizelor de amplasament se va realiza exclusiv online.

”Astfel, activităţile de bază: dispecerat, intervenţii pentru soluţionarea incidentelor şi deranjamentelor la reţelele de energie, precum şi mentenanţa sistemului de distribuţie continuă să se desfăşoare normal. Totuşi, o parte a lucrărilor de teren a fost limitată, în scopul protejării clienţilor şi angajaţilor, fără a fi afectată siguranţa şi continuitatea alimentării cu energie”, arată un comunicat al companiei.

Totodată, au fost instituite măsuri de protecţie prin intensificarea igienizării tuturor spaţiilor de lucru. În acelaşi timp, din grijă pentru clienţi şi angajaţi, activitatea centrelor de relaţii cu publicul este suspendată temporar, începând cu data de 23 martie, urmând ca interacţiunile cu persoanele fizice sau juridice să fie efectuate prin intermediul canalelor alternative.

Referitor la activitatea de procesare a cererilor de racordare la reţea şi de emitere a avizelor de amplasament, aceasta se va realiza exclusiv online, prin intermediul portalului Delgaz Grid .

”Compania Delgaz Grid asigură în continuare funcţionarea permanentă, 24/7, a dispeceratului de urgenţă şi a echipelor de intervenţie. Pentru a ne proteja sănătatea solicităm sprijinul clienţilor pe care îi rugăm să păstreze o distanţă de minimum 2 metri faţă de personalul companiei noastre aflat la intervenţii în reţeaua de energie electrică sau la instalaţiile de utilizare a gazelor naturale. De asemenea, îi rugăm să ne anunţe dacă se află în izolare la domiciliu”, precizează companiaa.

Delgaz Grid, companie din cadrul Grupului german E.ON, deserveşte peste 3 milioane de clienţi. Compania operează o reţea de gaze naturale de circa 22.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Timiş, Arad, Bihor, Caraş-Severin, Hunedoara, Mureş, Sibiu, Alba, Harghita, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Suceava, Neamţ şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 81.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2 miliarde de euro.

Sursa : news.ro

Recomandari