Antena Căutare

Veste neașteptată! Anumiți pensionari se vor putea angaja. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Veste neașteptată pentru pensionari! Mai multe categorii de pensionari vor fi angajate de firmele din mediul privat cu cifră mare de afaceri. Companiile care nu se vor supune, vor primi amenzi ce pot depăși 12.000 de lei. 

Veste neașteptată! Anumiți pensionari se vor putea angaja. Ce condiții trebuie să îndeplinească
pensionari, angajati

Veste neașteptată pentru pensionari! Mai multe categorii de pensionari vor fi angajate de firmele din mediul privat cu cifră mare de afaceri. Companiile care nu se vor supune, vor primi amenzi ce pot depăși 12.000 de lei.

Mai multe categorii de pensionari se vor putea angaja, conform unei inițiative legislative a cetățenilor, aflată la începutul parcursului legislativ, respectiv publicată recent în Monitorul Oficial, scrie adevărul.ro.

După publicarea în Monitorul Oficial, inițiativa legislativă a cetățenilor are nevoie, pentru a putea fi pusă în aplicare, de cel puțin 100.000 de semnături ale unor cetățeni cu drept de vot, de un vot favorabil în Parlament, de acordul președintelui și de publicarea în Monitorul Oficial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă va fi pusă în aplicare, persoanele care doresc să devină consilieri vor fi nevoite să prezinte un dosar a experienței profesionale a pensionarului, ce trebuie de fie de minim 30 de ani, precum și principalele realizări profesionale.

Curs valutar 19 februarie 2019. Euro și dolarul, noi majorări. Cât costă azi... Prima Casă 2019: Românii pot accesa programul pentru a-și cumpăra o locuință. Ce bănci acordă creditul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x