Irina Schrotter, împotriva revenirii rapide la muncă, explicând că următoarele săptămâni vor fi “poate cele mai grele“ de până acum din punct de vedere medical

Creatoarea de modă Irina Schrotter, care deţine câteva fabrici de confecţii unde lucrează sute de oameni, anunţă că este împotriva revenirii rapide la muncă, pentru că următoarele săptămâni vor fi ”poate cele mai grele” de până acum.

“Următoarele două-trei săptămâni cred că vor fi grele, poate cele mai grele de până acum. Vârful epidemiei în România abia urmează. Corpul medical încă nu a învăţat boala, iar sistemul sanitar încă are nevoie de timp pentru a se pregăti pentru bătălia cea mai grea“, afirmă Irina Schrotter.

Ea precizează că pieţele din Europa sunt blocate, iar 75 la sută din exporturile româneşti merg în Uniunea Europeană.

“Preferinţele de consum ale populaţiei sunt imposibil de evaluat (deci, flexibilitatea în afaceri nu prea foloseşte la nimic dacă nu te poţi reinventa pentru producţia de produse de necesitate în această perioadă). Pentru companiile care şi-au întrerupt activitatea ca urmare a efectelor pandemiei, reluarea activităţii “de unul singur”, fără conectare cu pieţele naţionale şi internaţionale) înseamnă acumulare de stocuri, costuri nesustenabile, datorii imposibil de achitat“, consideră Irina Schrotter.

Ea adaugă că e mai bine să fim rezervaţi în această perioadă şi că “e mai uşor să previi decât să vindeci“.

Sursa : news.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri