Cele 16 spitale temporare din oraşul chinez Wuhan, au fost închise. Circa 12.000 de pacienţi au fost trataţi

În Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus din provincia Hubei din China centrală, au fost închise marţi, ultimele două spitale temporare, marcând astfel închiderea tuturor celor 16 spitale temporare din oraş.

Cele 16 spitale temporare din oraşul chinez Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus, au fost închise

Marţi după-amiază, ultimii 49 de pacienţi au părăsit spitalul temporar Wuchang. Stadionul Wuchang Hongshan a fost transformat în acest spital temporar care a început să funcţioneze pe 5 februarie. Cu 784 de paturi, el a primit în total 1.124 pacienţi, dintre care 833 au fost externaţi, iar 291 au fost transferaţi la alte spitale.

Internările programate în spitalele aflate în subordinea MS vor fi limitate, iar în funcţie de dinamica situaţiei privind coronavirusul ar putea fi interzise​

Un alt spital temporar, deschis în apropiere pe data de 14 februarie, a fost de asemenea închis marţi după-amiază, după 26 de zile de funcţionare.

Spitalul improvizat din districtul Jiangxia din Wuhan a fost transformat dintr-un centru sportiv. El a primit în total 564 de pacienţi, dintre care 392 au fost externaţi după ce s-au însănătoşit.

Autorităţile din oraşul Wuhan au transformat spaţii publice, precum centre expoziţionale şi săli de sport în 16 spitale temporare, pentru a trata pacienţii cu simptome uşoare şi pentru a controla răspândirea infecţiilor.

Potrivit Centrului de control al epidemiei de COVID-19 din oraş, circa 12.000 de pacienţi au fost trataţi în aceste spitale temporare.

Românii stabiliți în Italia sunt disperați: "Situația este dramatică. Ni se spune să nu ne apropiem de spitale"

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri