Antena Căutare

Are doar cinci ani și este un erou! Băiețelul care și-a salvat întreaga familie dintr-un incendiu mistuitor

Noah este un băiețel de cinci ani din Georgia și a devenit erou după ce și-a salvat întreaga familie din incendiu care le mistuia casa.

Noah Woods

faithpot.com

Noah Woods a fost trezit de fumul care i-a pătruns în dormitor însă nu a intrat în panică, scrie CNN. Pentru că împărțea dormitorul cu sora lui de doar doi ani, băiatul a scos-o pe aceasta pe fereastra deschisă.

Dar Noah nu s-a oprit acolo! El s-a întors să ia câinele și să-și anunțe unchiul pentru a alerta restul familiei. Toată familia a fost salvată din calea flăcărilor, datorită curajului și stăpânirii de sine a băiețelului de cinci ani.

”Am mai văzut copii care își alertează familiile în astfel de situații, însă ceea cea a făcut acest copil de cinci ani este extraordinar, a spus șeful Departamentului de pompieri din Bartow County, Dwayne Jamison, pentru CNN

Our hero! 5 year old Noah Woods recently woke up to find his bedroom on fire. The only available exit was a window. He...

Publicată de Bartow County Fire Department pe Marţi, 11 februarie 2020

Citește și: Erou la serviciu, erou în timpul liber! Ionuț a salvat sute de oameni, cu un simplu gest pe care îl poate face oricine: „Viața este prea scurtă”

12 germani arestaţi într-o anchetă cu privire la planuri de atentate ale extremei drepte vizând ”lideri politicii, solic... Un partid comunist dorește să-l introducă pe Dumnezeu în Constituție...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x