Antena Căutare

Video - "M-ați născut și m-ați aruncat în stradă. Vă iert!" După 33 de ani, copilul cu chip de "monstru" luptă pentru viață!

Aruncat în stradă pentru că avea un chip de monstru! Iată-l 33 de ani mai târziu!

Micuțul Jono a fost abandonat la doar 36 de ore de la naștere din cauza chipului pe care îl avea. Mama lui s-a speriat atât de tare încât a avut traume luni întregi!

În momentul în care cea care i-a dat viață l-a văzut, nu a putut simți nicio legătură maternală, motiv pentru care nu a vrut să mai știe de el vreodată! A plecat lăsându-și copilul pradă unei lumi ostile!

Jono Lancaster suferă de o tulburare genetică numită sindromul Treacher Collins. Acesta este definit ca un defect genetic caracterizat printr-o serie de anomalii craniofaciale distinctive care pot afecta ochii, urechile, obrajii și maxilarul. A avea un aspect facial bizar este caracteristic sindromului Treacher Collins. Toți pacienții care suferă de această tulburare au trăsături observabile similare, variind de la ușoare până la severe. Aceste trăsături includ anomalii ale pleoapelor, fisuri ale obrajilor, maxilar mic și anomalii ale urechii.

Video - "M-ați născut și m-ați aruncat în stradă. Vă iert!" După 33 de ani, copilul cu chip de "monstru" luptă pentru viață!

Lăsat într-un pat de spital, băiețelul nu părea să aibă vreo șansă la o viață bună. Abia născut și cu un chip de care toată lumea se speria, viitorul nu era promițător.

El a fost ținut în centru de creștere cinci ani, timp în care asistenta lui maternală care îl îngrijea îi suna părinții zilnic, dar aceștia refuzau să mai audă de el.

Jean Lancaster, cea care l-a crescut dintr-un centru a decis că acest suflet pur să devină fiul ei! Asistenta maternală l-a adoptat pe cel de care o întreagă lume fugea!

Chiar dacă mama lui adoptivă i-a arătata mere cât de mult îl iubește, ea nu l-a putut proteja de o societate crudă! Pe la vârsta de șapte ani, copilul a început să conștientizeze că este diferit de ceilalți copii! La școală copii au fost extrem de răi, îl considerau un monstru, fugeau de el și îi spuneau că nu va trăi mult la felul în care arată.

Cu timpul a devenit extrem de introvertit și s-a izolat social. Nu mai ieșea din casă și nu mai vorbea cu nimeni! Toate sentimentele reprimate au explodat în adolescență, când a început să facă tot felul de lucruri pentru a atrage atenția. Anii au trecut, iar lucrurile s-au schimbat în bine. La vârsta de 19 ani a avut oportunitatea de a se anjgaja la un bar. A fost o perioadă foarte grea pentru el, dar în cele din urmă a fost capabil să treacă de anxietatea socială și a construit noi relații cu oamenii din jurul lui.

După ce și-a terminat studiile, și-a început cariera în domeniul fitness-ului. Chiar dacă fața sa este deformată de boala pe care o are, corpul său arată perfect, ba mai mult este supranumit Adonis. Ulterior s-a căsătorit cu o femeie extrem de frumoasă și duce o viață extrem de bună alături de ea.

Cei doi soți au creat o misiune: aceea de a ajuta copiii care se confruntă cu sindromul Treacher Collins. Cu sprijinul soției lui, el finalizează multe activități de voluntariat pentru acești copii. În același mod, ajută copiii care au alte dizabilități precum Autismul să se reintegreze social și să învețe să iubească felul în care s-au născut!

Jono a încercat să reia legătura cu familia naturală, dar nu a reușit. El suferă deoarece părinții lui născuți nu au învățat niciodată să-l accepte. În timă a învățat să accepte și să fie mândru de sine. El a devenit un model pentru alții. În prezent, medicii îi sugerează să se supună mai multor intervenții chirurgicale plastice, dar răspunsul lui este NU: "Așa m-a creat Dumnezeu! Este un dar! Ești frumos datorită luminii pe care o porți în interior"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sunt cele mai bogate femei! Cum au ajuns milionare unele dintre cele mai cunoscute actrițe la Hollywood... O polițistă a hrănit la piept un copil malnutrit și murdar! "Era înfometat, își băga mâinile în gură și se mușca. M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x