Antena Căutare

Atac armat SÂNGEROS! Sunt 29 de morți și zeci de răniți

Atac armat chiar în timpul unei parade militare! 29 persoane au murit și alte zeci au fost rănite în incident. Atacatorii au deschis focul într-un parc în apropierea paradei, ei fiind îmbrăcaţi în uniforme militare.

Atac armat chiar în timpul unei parade militare! 29 persoane au murit și alte zeci au fost rănite în incident. Atacatorii au deschis focul într-un parc în apropierea paradei, ei fiind îmbrăcaţi în uniforme militare.

Persoane înarmate au deschis focul în timpul unei parade militare din Iran, în oraşul sud-vestic Ahvaz, ucigând mai multe persoane şi rănind câteva zeci, conform presei iraniene, relatează BBC.

Presa de stat iraniană susţine că în spatele atacului s-ar afla militanţi islamişti. Iran aniversează începutul războiului din 1980 cu Irakul prin mai multe parade militare în ţară.

Atac armat SÂNGEROS! Sunt 29 de morți și zeci de răniți

Atacul a durat în jur de 10 minute, dar forţele de securitate au acum situaţia sub control, a informat presa locală.

Ahvaz a fost gazda unor proteste antiguvernamentale semnificative anul trecut din cauza nivelului de trai scăzut, potrivit news.ro.

Caz HALUCINANT în SUA! O femeie a fost arestată pentru furt, după ce i-a confiscat telefonul fiicei sale. Cum a fost pos... Creștinii trăiesc un moment ISTORIC! Ce a recunoscut Papa Francisc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x