Antena Căutare

Atac sangeros la metroul din Bilbao: o persoana, injunghiata mortal

Scene de groaza in metroul din orasul spaniol Bilbao. Un iranian inarmat cu un cutit a injunghiat mai multe persoane, intr-un acces de furie provocat de o cearta banala cu un pasager. O persoana a murit din cauza loviturilor de cutit primite.

Scandalul a pornit de la o cearta intre cetateanul iranian si o femeie. Martorii spun ca agresorul si-a pierdut mintile cand in ajutorul femeii a sarit iubitul ei.

Agresorul a ranit cel putin 6 persoane, la intamplare. Pentru un barbat de 65 de ani, momentul de nebunie al iranianului a fost fatal.

Ranitii au fost transportati de urgenta la spital, iar acum sunt in afara oricarui pericol. Iranianul a fost oprit in cele din urma odata cu interventia cetatenilor, laudata chiar de politia spaniola.

Ucigasul a fost prins imediat de politia locala din Bilbao si urmeaza sa apara in fata unui judecator in urmatoarele ore.

Sursa: Antena3

Carlos "Sacalul" se declara "total strain" de atentatul din 1982 de la Paris... Un nou cutremur de 5.2 grade Richter, in estul Turciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x