Antena Căutare

S-au întors din luna de miere și au fost arestați. Polițiștii i-au încătușat imediat

Doi tineri au petrecut o lună de miere de vis în Cuba, dar când s-au întors acasă au fost arestați, după ce polițiștii au primit un pont de la vecinii lor.

Doi tineri au petrecut o lună de miere de vis în Cuba, dar când s-au întors acasă au fost arestați, după ce polițiștii au primit un pont de la vecinii lor.

Leigha și Ricky Armstrong, în vârstă de 25 de ani și, respectiv, 29 de ani, din orașul englez Pontypool, habar n-aveau că în lipsa lor, polițiștii le-au percheziționat locuința.

Polițiștii au intrat în casa celor doi după ce vecinii au reclamat un miros puternic ce venea din locuința tinerilor.

Oamenii legii au găsit o încăpere încuiată în care tinerii cultivau canabis. Polițiștii au găsit 34 de plante, cu o valoare de până la 22.500 de lire sterline, dar și un carnețel plin de instrucțiuni.

Înainte de a pleca în Cuba, pentru a se căsători și pentru a-și petrece acolo luna de miere, tinerii au lăsat totul în grija unui verișor, sub pretextul că acesta avea grijă de câinii lor.

Tinerii, arestați la întoarcerea din una de miere, în iulie 2017, au fost condamnați la opt, respectiv nouă luni de închisoare cu suspendare și la 150, respectiv 120 de ore de muncă în folosul comunității.

Un jurnalist italian cu trei decenii de experienţă este noul preşedinte al Parlamentului European... Donald Trump avertizează Iranul că ameninţările sale se vor întoarce împotriva sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x