Antena Căutare

Avocat: Hosni Mubarak are cancer stomacal

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, al carui proces pentru uciderea unor manifestanti si coruptie urmeaza sa inceapa in august, are cancer de stomac, a declarat luni avocatul sau Farid al-Dib, citat de AFP.

"El are cancer de stomac, iar tumorile se inmultesc", a afirmat avocatul. Zvonuri persistente despre acest subiect circula de mai multe luni, dar aceasta este prima confirmare oficiala a faptului ca Mubarak sufera de cancer.

In varsta de 83 de ani, fostul sef de stat este spitalizat inca de la 13 aprilie dupa o criza cardiaca suferita in timpul unui interogatoriu.

El a fost supus in martie 2010 unei interventii chirurgicale pentru a i se extirpa vezica biliara si un polip duodenal, la o clinica din Heidelberg, in Germania.

Hosni Mubarak a fost indepartat de la putere la 11 februarie in urma unei revolte populare fara precedent, dupa ce timp de trei decenii s-a aflat in fruntea tarii.

Potrivit unui bilant oficial, 846 de persoane au fost ucise in cele 18 zile ale miscarii populare fara precedent care l-a impins spre demisie pe Mubarak.

Sursa: Jurnalul National

Hypersonic-jet: de la Paris la Tokyo in 2,5 ore!... A inceput procesul fostului presedinte tunisian Ben Ali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x