Antena Căutare

Campanie electorala la bara: A facut striptease, pentru a castiga legislativele din Polonia

Lipsa de popularitate a determinat o candidata la alegerile legislative din Polonia sa se dezbrace pe internet. Tanara in varsta de 23 de ani a facut acest gest chiar inaintea legislativelor de duminica din Polonia, iar gestul sau a fost criticat de partidul social-democrat din care face parte, informeaza AFP.



In momentul in care isi scoate sutienul, pe ecran apare inscriptia "cenzurat". Filmuletul se incheie cu sloganul "Vrei mai mult? Voteaza pentru SLD. Noi suntem singurii care putem oferi mai mult".

"Acest gen de video (de campanie) electorala nu ar trebui sa existe", a declarat Tomasz Kalita, un purtator de cuvant al SLD, citat de editia online a cotidianului Gazeta Wyborcza. "Fiecare candidat are dreptul sa isi pregateasca materialul de campanie, dar exista limite", a adaugat el.

Katarzyna Lenart, studenta la Stiinte Politice, sustine ca a vrut sa "atraga atentia presei asupra programului sau".

"M-am hotarat sa sochez. (...) Nu este nimic vulgar in (inregistrarea) mea video. Am mizat pe corpul meu, pentru ca tinerii sunt cei vizati de campania mea".

Sursa: Antena3

"Gluma" macabra a la WikiLeaks: "Steve Jobs avea SIDA!"... Un barbat si-a scos ochii cu mainile goale, in biserica, pentru ca asa i-au zis "vocile"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x