Antena Căutare

Afla cine este teroristul care a comis atentatul de la Burgas!

Autorul atentatului de la Burgas este un islamist cu cetatenie suedeza care a fost inchis o perioada la inchisoarea Guantanamo Bay, fiind suspectat de acte teroriste, anunta Mediafax.

UPDATE 23.45: Ministerul bulgar de Interne a difuzat, joi seara, un comunicat, prin care neaga informatiile din presa potrivit carora teroristul sinucigas care a provocat atentatul sangeros pe aeroportul de la Burgas ar fi cetateanul suedez membru al retelei teroriste al-Qaida, Mehdi Ghezali.

Ministrul bulgar de Interne, Tvetan Tvetanov, a declarat ca expertiza ADN a presupusului terorist a fost finalizata, insa a refuzat sa ofere detalii despre nationalitatea acestuia.

Joi dupa-amiaza, a fost facuta publica o inregistrare video cu presupusul terorist. Barbatul a fost surprins de camere de luat vederi din aeroport. El avea parul lung, o sapca pe cap si un rucsac in spate.

Mehdi Chezali este un cetatean suedez de 33 de ani, de origine algeriana. Barbatul a fost inchis in penitenciarul militar american de la Guantanamo Bay, dupa ce fusese capturat in Pakistan, fiind acuzat de participare la activitati teroriste.

Chezali se afla in Bulgaria de aproximativ o saptamana.

Informatiile au fost dezvaluite surse din Ministerul bulgar de Interne, insa nu au fost confirmate oficial.

FOTO: EPA / Intact Images

Aeroportul de la Burgas a fost redeschis... Spania: Protestele impotriva masurilor de austeritate iau amploare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x