Cod roșu la Casa Albă. Donald Trump , evacuat ca-n filme. Un incident armat a pus viața în pericol a zeci de oameni

O scenă parcă desprinsă din filmele de acţiune a avut loc aseară la Casa Albă. Donald Trump a fost evacuat de urgenţă în timpul unei conferinţe de presă de Secret Service şi escortat sub pază până în Biroul Oval.

Planul de evacuare s-a derulat sub ochii jurnaliştilor nedumeriţi, după ce în apropierea Casei Albe a avut loc un incident armat.

Donald Trump le vorbea jurnaliștilor despre epidemia de coronavirus. Preşedintele a înterupt brusc conferinţa şi a fost dus în siguranţă de garzile de corp în altă încăpere.

Toţi cei aflaţi în sală au fost evacuaţi. Schimbul de focuri de armă a avut loc între un suspect înarmat şi serviciile secrete. Incidentul s-a petrecut chiar în apropierea încăperii în care se afla Donald Trump. Abia după ce zona a fost sigură, preşedintele şi-a reluat conferinţa de presă şi le-a explicat jurnaliştilor ce s-a întâmplat.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri