Antena Căutare

Cod roșu la Casa Albă. Donald Trump , evacuat ca-n filme. Un incident armat a pus viața în pericol a zeci de oameni

O scenă parcă desprinsă din filmele de acţiune a avut loc aseară la Casa Albă. Donald Trump a fost evacuat de urgenţă în timpul unei conferinţe de presă de Secret Service şi escortat sub pază până în Biroul Oval.

Planul de evacuare s-a derulat sub ochii jurnaliştilor nedumeriţi, după ce în apropierea Casei Albe a avut loc un incident armat.

Donald Trump le vorbea jurnaliștilor despre epidemia de coronavirus. Preşedintele a înterupt brusc conferinţa şi a fost dus în siguranţă de garzile de corp în altă încăpere.

Toţi cei aflaţi în sală au fost evacuaţi. Schimbul de focuri de armă a avut loc între un suspect înarmat şi serviciile secrete. Incidentul s-a petrecut chiar în apropierea încăperii în care se afla Donald Trump. Abia după ce zona a fost sigură, preşedintele şi-a reluat conferinţa de presă şi le-a explicat jurnaliştilor ce s-a întâmplat.

Reușită uriașă în Rusia, în lupta cu pandemia. Anunțul a fost făcut de Putin: „Vaccinul este gata. Fiica mea l-a făcut d... Primul vaccin anti-COVID ar putea fi mai periculos decât virusul. Experții americani, în alertă: „Dacă am vrea să facem ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x