Căutare Live

Cum ajută Elon Musk în criza din Ucraina în timpul războiului declanșat de Rusia. Magnatul și-a oferit imediat sprijinul

Vice prim ministrul Ucrainei, Mykhailo Fedorov, a apelat la ajutorul lui Elon Musk prin intermediul unui mesaj pe Twitter. Magnatul a reacționat imediat și i-a transmis un răspuns pe Twitter.

Vice prim ministrul Ucrainei, Mykhailo Fedorov, a apelat la ajutorul lui Elon Musk prin intermediul unui mesaj pe Twitter. Magnatul a reacționat imediat și i-a transmis un răspuns pe Twitter.

Profimedia

Din dorința de a pune capăt atacului cibernetic declanșat de Rusia după inițierea atacului asupra Ucrainei, vice prim ministrul Ucrainei a făcut un apel disperat la cel care e cel mai în măsură să ajute în vremuri de restriște pe partea de tehologie, și anume Elon Musk.

Elon Musk oferă ajutor Ucrainei. Cu ce contribuie

Într-un mesaj pe Twitter, Mykhailo a scris:

“@elonmusk, în timp ce tu încerci să conolizezi Marte – Rusia încearcă să ocupe Ucraina! În timp ce rachetele tale aterizează cu succes din spațiu, rachetele rusești atacă civilii ucrainiei. Te rugăm să oferi Ucrainei stații Starlink și să te adresezi rușilor”.

Elon Musk nu a stat pe gânduri și a interceptat imediat mesajul lui Mykhailo, răspunzând printr-un mesaj pe Twitter.

“Serviciul Starlink este acum activ în Ucraina. Mai multe terminale vor fi puse în funcțiune”.

Datorită suportului oferit de Elon Musk, oamenii din Ucraina vor avea acum acces la cel mai rapid sistem de internet prin satelit din lume. Datorită acestei mișcări, Rusia nu va mai putea ataca cybernetic Ucraina.

Citește și: Volodimir Zelenski, nou mesaj important din miezul războiului. Președintele Ucrainei cere ca țara să fie primită de urgență în UE

În Ucraina, connexiunea la internet a fost grav afectată, în special în estul ți sudul țării, acolo unde și în prezent se dau lupte grele între armata Rusiei și cea a Ucrainei care încearcă să se apere. Acele întreruperi din rețelele de telecomunicații ucrainene puneau în perico mobilizarea grupurilor de apărare civilă.

Gruparea Anonymous vine în sprijinul Ucrainei

Gruparea de hackeri Anonymous, cunoscută la nivel mondial pentru daunele pe care le-au făcut până acum, au declarat război cibernetic Rusiei, fiind de partea Ucrainei.

Gruparea a anunțat că este responsabilă pentru atacul cibernetic asupra site-ul web al canalului rus RT și, ulterior, a informat că a „spart„ baza de date a Ministerului Apărării din Rusia.

Citește și: Imagini mișcătoare la granița Ucrainei. Și-a lăsat copiii adulți în urmă, dar a salvat de război alți prunci, pe care nu îi știa

Gruparea Anonymous se descrie ca un colectiv care nu are afiliere politică și care se reunește în jurul unor cauze precum opunerea cenzurii și controlului guvernamental. Membrii grupării promovează libertatea de exprimare.

Delegația Ucrainei, întâlnire cu delegația Rusiei pentru negocieri

Delegațiile rusești și ucrainene se vor întâlni la granița ucraineano-belorusă pentru a negocia pacea, astăzi, 28 februarie 2022.

Atacurile din Ucraina continuă și în cea de-a cincea zi de război, chiar înaintea de negocierile ruso-ucrainene. Delegațiile rusești și ucrainene se vor întâlni la Gomel, locul în care vor negocia pacea dintre cele două state.

Delegația rusească este condusă de Medinski alături de viceministrul Afacerilor Externe Andrei Rudenko, ambasadorul rus în Belarus, Boris Grizlov, şi şeful comitetului pentru afaceri internaţionale din Duma de Stat, Leonid Slutski, conform click.ro.

Mikola Tochitski este cel care va reprezenta Ucraina la negocierile de la Gomel, alături de ministru adjunct al Afacerilor Externe al Ucrainei, fostul ambasador ucrainean în cadrul Uniunii Europene.

Care a fost cerința lui Volodimir Zelenski pentru a demara procesul de negociere. Ce i-a promis președintele Belarusului... Oleg Deripaska și Mihail Fridman, doi miliardari din Rusia și aliați ai lui Vladimir Putin,transmit mesaje de pace. Ce s...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x