Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

De la parfumuri de lux la sticluțe cu gel dezinfectant. „Facem 20.000 de sticle pe zi”

Italienii de la Bvulgari au decis să se implice și să ajute cadrele medicale oferindu-le dezinfectanții necesari, produși în fabrica din orașul Lodi, a notat La Repubblica.

De la parfumuri de lux la sticluțe cu gel dezinfectant

Italienii au renunțat la producția de parfumuri de lux și fac gel dezinfectant. Unul dintre cele mai importante branduri de parfumuri din lume, Bvulgari, a decis să ajute în lupta cu coronavirusul.

Dezinfectant Dior? Fabricile de parfumuri și cosmetice de lux vor produce geluri dezinfectante pentru spitalele din Franța

Vor să păstreze gelul dezinfectant pe lista de produse și după criză

„E o donație pentru structurile medicale italiene, dar am dori să extindem producția și să servim și alte țări aflate în stare de urgență. Aproximativ 40 de angajați de la fabrica din Lodi lucrează voluntar pentru acest proiect. Vom produce 20.000 de sticle cu dezinfectant pe zi și suntem foarte mândri de contribuția noastră”, a spus Jean-Christophe Bani, CEO la respectivul producător.

„Cred că după criza coronavirusului, toată lumea va da o mai mare atenție igienei și ne gândim să menținem dezinfectanții pe lista noastră de produse”, a mai spus acesta.

Capcana gelurilor dezinfectante! Medic: ”Mulți cred că e suficientă o picatură pe care o întind pe palme!” Milioane de oameni fac aceeași greșeală

Recomandari