Antena Căutare

Cea mai sexy deputată din Parlament a stârnit valuri de critici după apariția ei ,,vulgară'' la depunerea jurământului

Deputata braziliană Ana Paula da Silva a cauzat un mare scandal în urma vestimentației cu care s-a prezentat la prima ei apariție în Parlament.

Cea mai sexy deputată din Parlament a făcut furori la depunerea jurământului! Cum s-a prezentat femeia în fața colegilor! Mamă, mamă...nu ai cum să îți mai iei ochii de la ea

Deputata braziliană Ana Paula da Silva a cauzat un mare scandal în urma vestimentației cu care s-a prezentat la prima ei apariție în Parlament.

Ana Paula da Silva, cunoscută ca Paulinha, a ajuns pe buzele tuturor după depunerea jurământului ca deputată, la 1 februarie.

Deputata și-a făcut apariția într-o rochie roșie provocotoare și foarte sexy, care avea de asemenea un decolteu generos la vedere.

Unii dintre noii ei colegi au zâmbit, alţii au ţinut să facă poze cu ea, în timp ce alţii au încercat să treacă cu vederea.

Printre criticii ei, s-au aflat bineînțeles multe femei care au susținut că vestimentația cu care și-a făcut apariția nu este una potrivită pentru o funcție ca a ei și nici pentru un asemenea eveniment.
Acestea au considerat că Ana Paula da Silva a avut o apariție vulgară și scandaloasă, pe când unii susținători consideră că nu contează ținuta, și că alte aspecte sunt mai importante în această meserie.

Da Silvia s-a apărat pe Facebook, răspunzând comentariilor răutăcioase că ,,Am văzut multe persoane îmbrăcate la sacou și cravată care fură din sistemul de sănătate, din alocațiile copiilor, iar acest lucru este cu adevărat inacceptabil.''

În timp ce persoanele rău voitoare încercau să o acuze pe Da Silva, susținătorii au încercat să orienteze discuția către rezultatele electorale și activitatea sa politică. Da Silva se află în top 5 politicieni cei mai votați.

Bonă psihopată! O pensionară care avea în grijă de o fetiță de 5 ani o înjunghie cu cuțitul și o aruncă de la etajul 3. ... Ultima oră. Accident feroviar grav. Sunt sute de victime în urma coliziunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x