Antena Căutare

Egipt: Autoritatile suspenda transmisiunile Al-Jazeera

Ministrul egiptean al Informatiilor, Anas el-Fekki, a ordonat suspendarea transmisiunilor postului de televiziune Al-Jazeera, care a relatat pe larg despre manifestatiile impotriva regimului condus de presedintele Hosni Mubarak, a anuntat duminica agentia oficiala egipteana MENA, citata de AFP.

Ministrul in exercitiu al Informatiilor "a decis ca serviciul de informatii de stat sa inchida operatiunile canalului Al-Jazeera in Republica Araba Egipt, sa anuleze toate autorizatiile acestuia si sa retraga toate legitimatiile de presa ale angajatilor, incepand de duminica", a precizat MENA.

Imediat dupa anuntul transmis de agentia oficiala de stiri egipteana, programele Al-Jazeera puteau fi inca receptionate in Egipt.

Sursa: Antena3

WikiLeaks: Metode brutale ale politiei egiptene, descrise in note diplomatice americane... Accident feroviar in Germania: 10 morti si peste 20 de grav raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x