Antena Căutare

Fostul agent FBI, rapit in Iran: "Sunt la Guantanamo! Stiti unde este?"

Sotia agentului rapit in Iran, Robert Levinson, a prezentat ultimele imagini cu acesta. E imbracat in uniforma detinutilor de la Guantamano si tine in maini cateva foi pe care scrie, printre altfele: "Acesta este rezultatul a 30 de ani de slujire a USA"

Sotia fostului agent FBI Robert Levinson, disparut misterios, acum sase ani, in Iran, a prezentat cateva fotografii cu sotul sau, primite acum doi ani. "Sunt ultimele dovezi ca el ar fi in viata", a spus ea.

In fotografii apare Levinson, imbracat in celebra uniforma portocalie specifica detinutilor de la Guantanamo, nepieptanat si cu o barba uriasa. Tine in maini afise pe care se poate citi: "De ce nu ma puteti ajuta? Nu vreti?" "Sunt aici, in Guantamano, stiti unde este?" sau "Acesta este rezultatul a 30 de munca in serviciul SUA".

"Le-am primit in aprilie 2011 dar, atunci, nu am considerat ca trebuie sa le prezint, pentru ca nu aveam alte detalii. Acum insa, dandu-mi seama ca sunt ultimele imagini primite de mine cu el in viata, am crezut ca e normal sa le arat".

Levinsion, de 65 de ani, retras din FBI acum 10 ani, a disparut pe 9 martie 2007, in insula iraniana Kish, unde investiga, pe cont propriu, contrabanda cu tigari. Pentru ca fusese un membru important FBI, conducerea a anuntat, acum un an, ca ofera un milion de euro pentru localizarea sa.

Antena 1 va prezenta, in curand, in Observatorul Special, materiale de exceptie.

Cel putin 115 de persoane si-au pierdut viata in doua atentate din Pakistan... Portretul Ducesei de Cambridge starneste controverse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x