Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

S-a mai stins un geniu! "Îți mulțumesc tată pentru viața pe care am avut-o". La 103 ani, cel care a propulsat era tehnologiei a murit sub privirile familiei sale

Arnold Spielberg, printele casei de marcat și creatorul pentru designul computerului "GE-200 mainframe", s-a stins din viață la onorabila vârstă de 103 ani. Acesta și-a petrecut ultimele clipe din viață alături de familie, trecând la cele veșnice chiar sub privirile familiei sale.

S-a mai stins un geniu! "Îți mulțumesc tată pentru viața pe care am avut-o". La 103 ani, cel care a propulsat era tehnologiei, a murit sub privirile familiei sale

Tatăl regizorului de la Hollywood, Steven Spielberg, a murit din cauze naturale, marți, la Los Angeles.

Arnold Spielberg, a fost un inginer electric care a ajutat la crearea designului unui computer și a fost creditat pentru crearea primei case de marcat ce a putu fi controlată prin calculator.

Într-un omagiu emoționant adus tatălui lor, Steven și frații săi au declarat că datorită ingeniozității tatălui lor, ei înșiși au ajuns să iubească fiecare mașinărie, să cerceteze pentru a-și extinde orizontul, dar cel mai important lucru să se țină cu picioarele pe pământ și totodată să privească în sus către stele, acolo unde speranța nu va muri niciodată.

Un fotomodel celebru, bătut și jefuit în mijlocul zilei, sub ochii trecătorilor: ”M-a lovit cu putere în față”

De asemenea, Steven a declarat că ori de câte ori vede o consolă de jocuri sau un I-pad își reamintește că fără contribuția tatălui sau la dezvoltarea tehnologiei, ei nu ar fi trăit ceea ce trăiește în prezent și poate că viața lui nu ar fi fost aceeași.

"Mă uit la tatăl meu și spun că, el, alături de o echipă extraordinară a dat starul!", spune Steven.

Compania "Amblin entertainment" a împărtășit câteva imagini pe Twitter transmițând cele mai sincere gânduri către familia lui Arnold: ,,După mai bine de un secol de contribuții și angajament pentru familie, prieteni și carieră, Arnold, a murit din cauze naturale pe 25 august 2020, cele mai profunde condoleanțe pentru familia Spilberg"

Cazul care a scandalizat lumea. Ce s-a întâmplat cu un artist după ce a lansat niște piese în colaborare cu mai multe femei: ”E revoltător. Vor să nu mai cânt!”

Potrvit Variety frații i-au spus tatălui său pe patul de moarte "Mulțumesc pentru viața pe care am avut-o. Te iubim tată, tăticuț, tăticel.."

Recomandari