Antena Căutare

Geometrie americana: Din ce unghi sa-l impusti pe Barack Obama

Un profesor care a folosit asasinarea ipotetica a presedintelui Barack Obama pentru a-i ajuta pe studenti sa inteleaga geometria a fost anchetat de Serviciile Secrete Americane. Gregory Harrison, profesor de matematica la Colegiul Corner din Birmingham, Alabama a folosit metoda mai sus amintita pentru a-i ajuta pe studenti sa inteleaga mai bine notiunea de „unghi"

Potrivit elevilor de la Corner High School din Birmingham, Alabama, profesorul le-a explicat care ar pozitia pe care ar trebui s-o aiba asasinul pentru a avea garantia ca il va ucide pe presedinte. Mai mult, acesta a explicat unghiurile potrivite din care tinta ar fi lovita mortal, explicitand si importanta liniilor paralele.

Joseph Brown, elevul lui Gregory Harrison, a povestit ca profesorul le-a aratat unghiul din care l-ar putea impusca pe presedinte chiar din cladirea in care se aflau, scrie Daily Mail.

Potrivit purtatorului de cuvint al Serviciilor Secrete Americane, Roy Sexton, profesorul a fost intervievat, insa s-a stabilit ca nu reprezinta o amenintare credibila. Totusi, el a fost avertizat cu privire la metodele mult prea inventive de predare pe care le foloseste in fata elevilor sai.



Sursa: jurnalul.ro

VIDEO! Monstru ciudat descoperit in Canada... SUA: Cercetatorii au creat prima viata artificiala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x