Antena Căutare

Hillary Clinton a adormit in timp ce Barack Obama tinea un discurs

Nu doar "Pintalti" adoarme in momente nepotrivite! Se intampla si la case mai mari. Secretarul de Stat american Hillary Clinton a atipit chiar in timp ce Barak Obama tinea un discurs.

Varsta si diferenta de fus orar au rapus-o pe Hillary Clinton, in timpul vizitei istorice in Birmania. Secretarul de stat american a luat o binemeritata pauza de somn, chiar in timpul discursului lui Obama.

Incidentul vine la scurt timp dupa ce fosta prima doamna a declarat ca si-a propus ca, incepand de anul viitor, sa duca o viata mai sanatoasa, sa se relaxeze si sa doarma mai mult. Iar prima vizita a unui presedinte american in Birmania a fost ocazia perfecta sa arate ca se va tine de promisiune.

Israel si Hamas au ajuns la un acord privind armistitiul... O tentativa de atac terorist dejucata in Polonia. Un individ planuia un atentat asemanator cu masacrul savarsit de Ander...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x