Antena Căutare

Incepe razboiul China - Google? Siteul american Youtube este astazi indisponibil, momentan

Siteul american de socializare si de distribuitie a materialelor video YouTube este astazi indisponibil din punct de vedere tehnic, uneori, situatie raportata din multe locuri ale globului. Acum doua zile, reprezentantii Google au decis sa plece de pe piata din China, in urma masurilor de cenzura introduse de autoritatile de la Beijing. YouTube este detinut de Google.

La accesarea site-ului, utilizatorii primesc mesajul "Http/1.1 Service Unavailable" (serviciu nedisponibil). Situatia este aceeasi in mai multe tari. Pe site-ul de socializare Twitter au aparut deja sute de mesaje care semnaleaza situatia.

Pagina principala a site-ului YouTube nu poate fi accesata. Unele clipuri pot insa fi vazute daca sunt accesate direct, printr-un link de pe o alta pagina web.

In unele tari, siteul poate fi accesat, insa doar temporar, alternandu-se perioadele in care serviciul este disponibil cu cele in care nu este.

Google, proprietarul YouTube, nu a dat inca o explicatie oficiala, insa forumurile de specialitate sunt inundate deja de teorii legate de actiuni anti YouTube care au fost dirijate de catre ingineri cibernetici din China.

SPERANTA: "Nanobotii" lupta eficient impotriva cancerului... Bunica, la numai 29 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x