Antena Căutare

Italia: O romanca a decedat dupa ce a consumat un cocteil cu metanol

O romanca din Italia a murit dupa ce a consumat un cocteil care continea metanol, insa autoritatile italiene dau asigurari ca nu exista nicio legatura cu problemele semnalate in Cehia si Polonia, informeaza cotidianul Corriere della Sera, citat de Mediafax. Intre timp, problema bauturilor contrafacute cu metanol a ajuns si in Romania, autoritatile fiind in alerta.

Romanca avea 43 de ani si lucra ca menajera in localitatea siciliana Gela. Autoritatile au stabilit ca romanca si-a preparat singura cocktailul letal, folosind, probabil fara sa stie, metanol. Femeii i se facuse rau si a fost transportata de urgenta la spitalul local, dar medicii nu i-au putut salva viata.

Ministerul italian al Sanatatii a confirmat ca este vorba de un caz de intoxicare cu metanol, precizand insa ca nu exista nicio legatura cu cazurile de intoxicare semnalate recent in Cehia si Polonia. Intoxicatiile masive cu alcool contrafacut au provocat moartea a 19 persoane in Cehia si 5 decese in Polonia.

"Alerta" din cauza metanolului si in Romania

Panica starnita in Europa de alcoolul cu metanol, care a omorat deja 23 de oameni, a ajuns si la noi. Oficial, autoritatile sunt in alerta. Numai ca pe malul Dambovitei, comerciantii nu tin cont de nimic cand vine vorba de umplut buzunarele. O oferta deosebit de avantajoasa este greu de refuzat, chiar daca in joc e viata oamenilor. Rar gasesti negustor a carui constiinta bate profitul. Dovada, in materialul filmat cu o camera ascunsa.

Foto: Hepta

Alerta terorista in Franta, dupa ce revista Charlie Hebdo a publicat caricaturi cu profetul Mahomed... Forbes: Bill Gates ramane cel mai bogat american. Mark Zuckerberg, in cadere libera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x