Căutare Live

Iubirea nu ţine cont de religie. O dovedeşte un tânăr musulman din Manchester: Zeci de oameni s-au înghesuit să-l îmbrățișeze. Motivul?

Purtând un tricou pe care apare o albină, simbolul oraşului Manchester, devenit sinonim cu solidaritatea, Baktash, un vlogger cunoscut, i-a întrebat pe oameni dacă pot avea încredere în el.

Purtând un tricou pe care apare o albină, simbolul oraşului Manchester, devenit sinonim cu solidaritatea, Baktash, un vlogger cunoscut, i-a întrebat pe oameni dacă pot avea încredere în el. Iar răspunsul britanicilor a fost cât se poate de emoţionant! Zeci de persoane au stat la coadă pentru a-l strânge în braţe, iar momentele suprinse au devenit virale pe internet. Priviți!

Gest de suflet! Ariana Grade se întoarce la Manchester și cântă pentru a ajuta familiile celor 22 de oameni morți în ate... UPDATE: Cel puţin 64 de civili au fost ucişi, iar alţi 320 au fost răniţi / Cel puţin 40 de persoane au fost ucise / Exp...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri