Antena Căutare

Mai mulţi români au fost răniţi într-un accident feroviar în Spania. Trenul tocmai intra în gară, când oameni au fost aruncaţii unii peste alţii

Nouă români au trăit clipe de panică în Spania. Trenul în care se aflau a fost implicat într-un accident chiar în momentul în care intra în gară. În total, 45 de oameni au fost răniţi, iar doi dintre ei sunt în stare critică.

Nouă români au trăit clipe de panică în Spania. Trenul în care se aflau a fost implicat într-un accident chiar în momentul în care intra în gară. În total, 45 de oameni au fost răniţi, iar doi dintre ei sunt în stare critică.

Era ora 16, ora locală, iar oamenii se pregăteau să coboare când trenul a lovit tampoanele de oprire din gara Alcala de Henares. Viteza era minimă, totuşi, pentru pasagerii care aşteptau să coboare, şocul a fost uriaş.

Două dintre victime au suferit răni grave. Un bărbat este suspectat de pneumotorax, care poate împiedica plămânii să aducă în sânge oxigenul.

Românii au scăpat doar cu sperietura. Opt din cele nouă victime de origine română au fost externate imediat. O singură persoană a rămas peste noapte în spital, pentru analize, dar acum este în afara oricărui pericol.

Oamenii stăteau pe scări, pregătiţi să coboare din tren. Cele mai multe dintre cazuri au fost traumatisme şi crize de anxietate. Trenul a intrat cu viteză redusă în gară. S-a confirmt că circula cu cinci kilometri pe oră.

Cei mai mulţi dintre răniţi s-au lovit atunci când au căzut unii peste alţii sau au căzut de la etajul trenului la cel inferior. O anchetă a fost deschisă. Mecanicul nu consumase alcool sau droguri, după cum arată analizele de sânge. Principalele ipoteze luate în calcul sunt o defecţiune la sistemul de frânare al trenului sau o eroare umană.

Incendiu la Grădina Zoologică din Londra! Bilanț provizoriu: mai mulți răniți, un porc furnicar mort. Totul s-ar fi putu... Cel puţin 37 de persoane au murit într-un incendiu care a afectat un mall din sudul ţării. Tragedia a avut loc în Filipi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x