Moment dramatic, filmat! Un bărbat a rămas fără economiile de-o viață! A fost jefuit pe stradă! „Au fost bani câștigați cu trudă! Trebuia să își ajute familia” - VIDEO

Momentul în care un bărbat a rămas fără economiile de-o viață a fost filmat, în Statele Unite ale Americii.

Moment dramatic, filmat! Un bărbat a rămas fără economiile de-o viață! A fost jefuit pe stradă! VIDEO

Bărbatul a fost atacat în California, la câteva clipe după ce a scos de la un bancomat suma de 200.000 de dolari, pentru a-și ajuta familia afectate de pandemia de coronavirus.

În imaginile video se vede cum bărbatul, Francisco Cornejo, a fost trântit șa pământ de un hoț care purta o glugă neagră. Hoțul a fugit cu sacul lui cu bani, pe 30 iulie.

Francisco Cornejo a rămas cu un umăr dislocat și cu mai multe vânătăi. El obținuse acea sumă de bani după ce își vânduse casa. Avea nevoie de bani, deoarece atât el, cât și soția lui rămăseseră fără locuri de muncă și aveau nevoie de bani și pentru a acoperi cheltuieli medicale ale unor rude mai în vârstă, precum și taxe școlare pentru copiii lor.

Alertă de la medici! Vaccinul COVID-19 ar putea să nu funcționeze pentru toată lumea! Categoria de oameni care va rămâne vulnerabilă la coronavirus

„Tatăl meu nu s-a așteptat la un asemenea atac. Martorii au spus că s-a luptat cu toată puterea lui. A fost târât de infractor, în timp ce s-au luptat pentru geanta cu bani. Acești bani au fost câștigați cu trudă și au fost rezultatul a ani și ani de muncă”, a spus fiica bărbatului atacat.

„Cât oi trăi eu pe Pământ! Să mor eu dacă te mint!”. Emi Pian i-a transmis un mesaj criminalului său înainte de a muri! Ce i-a spus este incredibil

Avocatul bărbatului atacat a precizat că acesta nu a spus nimănui că urma să retragă această sumă mare de bani, dar că pare o „coincidentă prea mare”.

Familia a cerut donații pe site-ul GoFundMe pentru a recupera măcar o parte din suma ce le-a fost furată.

Ultimele știri