Antena Căutare

O americanca primeste 9 milioane de dolari de la amanta sotului pentru ca i-a stricat casnicia

O sotie parasita a facut-o pe amanta sotului sau sa plateasca, la propriu, pentru ca i-a stricat casnicia, dupa ce a castigat un proces in care a dat-o in judecata pentru 9 milioane de dolari.

Un juriu a stabilit ca Lundquist trebuie sa plateasca 5 milioane de dolari ca daune compensatorii si 4 milioane de dolari ca daune punitibe pentru ca a rupt casnicia de 33 de ani a familiei Shackelford.

"Mesajul meu este pentru toate acele femei care au pus ochii pe un barbat care este insurat sa nu intervina," intr-un cuplu, arata Shackelford, care sublinia ca "atata vreme cat un cuplu traieste impreuna, in aceeasi casa, acelasi dormitor, acelasi pat, stati deoparte."

Allan Shackelford, 62 de ani, de profesie avocat a intalnit-o pe Lundquist in timp ce oferea consultanta colegiului din Carolina de Nord unde aceasta era decan.

In proces, doamna Shackelford, 60 de ani, pretinde ca Lundquist a inceput "in mod deliberat" sa ii seduca sotul in 2004, pentru ca un an mai tarziu cei doi sa se separe.

Carolina de Nord este unul din cele sapte state americane care mai are inca in vigoare legea privind alienarea afectiunii.


Watch CBS News Videos Online Marii publisheri europeni mizeaza pe segmentul digital in 2010... La cersit in SUA: Patru romani au trimis peste 100 de romi in Mexic si SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x