Antena Căutare

Imagini din Iad! O mamă și fiica ei, ambele cu dizabilități, chinuite și folosite ca sclave: „Mâncam resturi din gunoi și eram bătute zilnic cu bâta”

Două femei, mamă și fiică, ambele cu dizabilități, au fost chinuite și ținute ca sclave de doi vecini. Hrănite doar cu paste nefierte și plătită cu câte o țigară pe zi, cele două femeie au suferit cumplit, fiind chinuite și lovite cu o bâtă, de doi vecini.

Imagini din Iad! O mamă și fiica ei, ambele cu dizabilități, chinuite și folosite ca sclave: „Mâncam resturi din gunoi și eram bătute zilnic cu bâta”
mama si fiica, sclave

Două femei, mamă și fiică, ambele cu dizabilități, au fost chinuite și ținute ca sclave de doi vecini. Hrănite doar cu resturi din gunoi și plătite cu câte o țigară pe zi, cele două femeie au suferit cumplit, fiind chinuite și lovite cu o bâtă, de doi vecini.

O mamă și fiică au fost ținute ca sclave. Torționarul care le-a supus unui chin de neînchipuit nu are chip de monstru. Din contră, cine vede-o pe stradă, ar fi tentat să o ajute. Este vorba despre o „bunicuță” în scaun cu rotile!

Bunicuța torționar

Bunătatea le-a dus în situația de a chinuite și ținute ca sclave. Kate Dagley și fiica ei, Karen, s-au oferit să o ajute la treburile casnice pe vecina lor, imobilizată în scaunul cu rotile. Așa a început calvarul celor două femei.

Mama și fiica au fost ținute captive de familia bătrânei. Le-au confiscat cheile de la casă, le-au bătut și au refuzat să le dea de mâncare. Folosite ca sclave, erau obligate să le facă curat în casă, să le spele hainele, să schimbe scutecele bebelușului și să aibă grijă de animale.

Primeau câte o țigară pe zi și mâncau resturi din gunoi

Erau „răsplătite” cu câte o țigară pe zi și avea voie să mănânce resturile pe care le găseau în gunoi.

Timp de 3 săptămâni, mama și fiica au fost ținute în apartamente diferite, la o distanță de aproape 10 kilometri. Când au fost salvate de polițiști, erau acoperite de vânătăi de la bătăile primite. Niciuna dintre cele două femei nu mai putea mânca mâncare normală, din cauza gradului sever de malnutriție de care sufereau.

Au fost internate de urgență la spital, cu numeroase fracturi.

La proces, judecătorul s-a declarat șocat că astfel de lucruri se pot întâmpla într-o societate civilizată. „Bunicuța-torționar” a fost condamnată la 14 de închisoare, cu executare, pentru răpire și privare de libertate.

Alertă la Paris, după ce poliția investighează posibile atacuri antisemite... „A promovat homosexualitatea la școală, în fața copiilor noștri”. Un profesor, pus la zid de părinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x