Antena Căutare

O româncă a uimit America! A fost prinsă la cerșit, deşi purta accesorii de câteva sute de dolari - Video

O româncă stabilită în Statele Unite ale Americii a fost fotografiată când cerşea, deşi avea o geantă în valoare de 500 de dolari, bijuterii şi chiar un telefon mobil de ultimă generaţie.

O româncă stabilită în Statele Unite ale Americii a fost fotografiată când cerşea, deşi avea o geantă în valoare de 500 de dolari, bijuterii şi chiar un telefon mobil de ultimă generaţie.

Femeia în vârstă de 34 de ani ţinea în mâini o pancartă pe care scria că are un bebeluş pentru care trebui să cumpere mâncare şi scutece. Adevărul era altul.

Reţinută de poliţişti, ea a recunoscut că a fost obligată de alte persoane să apeleze la mila trecătorilor, scrie presa americană.

Ofiţerii au publicat poza româncei pe Facebook şi i-au îndemnat pe oameni să nu le dea bani cerşetorilor, ci să sune la poliţie.

„Eram plini de sânge și ne rugam să rămână fără gloanțe”. Mărturiile terifiante ale unui supraviețuitor al atacului arma... „Divorț” în familia regală britanică. Anunțul a fost făcut de prinții William și Harry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x