Țara arde și… tânăra dansează provocator! A văzut flăcările și dezastrul din Barcelona și s-a gândit să facă „twerking”, cu posteriorul aproape gol! Imagini interzise minorilor! – Video

Un model din Spania a publicat un videoclip controversat pe rețelele de socializare, în care apare dansând provocator, cu posteriorul aproape gol, în timpul protestelor violente din Barcelona.

Un model din Spania a publicat un videoclip controversat pe rețelele de socializare, în care apare dansând provocator, cu posteriorul aproape gol, în timpul protestelor violente din Barcelona.

Modelul Sandra Kisterna a explicat că dansul ei provocator, cu flăcări aprinse în timpul protestului din Barcelona în spate, a reprezentat propriul ei protest față de guvernul spaniol.

„În primul rând, vreau să spun că prin acest dans nu am ironizat evenimentul și că nu mi-am dorit să jignesc oamenii care au ieșit să lupte pentru drepturile lor. În schimb, acesta este modul meu de a protesta”, a explicat Sandra Kisterna, model și influencer din Spania.

„Sunt oameni care protestează violent pe străzi. Nu sunt de acord cu asta. Ceea ce am văzut în Barcelona a fost devastator. Orașul meu este în ruine și domnește haosul”, a adăugat ea.

„Twerking-ul este un mod de a protesta? Ești liberă, firește… să fii ridicolă” și „Trist! Te distrezi?”, au fost câteva dintre comentariile prin care tânăra a fost admonestată pe internet.

Barcelona, capitala Cataloniei, a fost, vineri, scena celor mai violente proteste din ultimul deceniu. Un milion de oameni au manifestat împotriva pedepsei cu închisoarea primită de liderii separatişti şi pentru independenţă. Au avut loc confruntări violente între protestatari şi forţele de ordine.

Centrul oraşului a fost paralizat şi devastat, iar oficialii de la Madrid califică acţiunile drept „terorism stradal”. Partidele pro-separatiste sunt acuzate de implicare şi susţinere a situaţiei tensionate. Au fost ridicate şi incendiate baricade pe străzile şi bulevardele centrale, forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene şi, pentru prima dată, un tun cu apă.

Sâmbătă, majoritatea oamenilor care au ieşit pe străzile Barcelonei sâmbătă şi-au manifestat dorinţa de a protesta paşnic, după ce vineri 182 de oameni au fost răniţi, dintre care 152 în capitala provinciei, şi 83 au fost reţinuţi.

Ultimele știri