Antena Căutare

Pensii de 5.000 de euro dupa cinci ani de munca. Vezi ce pensii uriase au inaltii functionari europeni!

Pensiile din tara noastra au fost mereu la un nivel nesatisfacator pentru romanii care au munci zeci de ani si au platit taxe la stat. Inaltii functionari publici din institutiile europene de la Bruxelles nu au aceasta problema si beneficiaza de un regim special de pensionare. Sumele la care se ridica pensiile lor ajung si la peste 13.000 de euro pe luna dupa 14 ani de munca.

Pensii de 5.000 de euro dupa cinci ani de munca. Vezi ce pensii uriase au inaltii functionari europeni!
| Intact Images

Giovanni Buttarelli, care ocupa functia de asistent supervizor, va obtine o pensie de 636 de euro lunar, dupa numai 10 luni de munca, relateaza Antena 3, care citeaza portalul sauvegarde-retraites.org. De pensia pe care o va primi acesta nu se pot bucura multi oameni care au o vechime in munca si de 40 de ani.

Dupa cinci ani si 10 luni de munca se poate ajunge la o pensie de 5.223 de euro pe luna. Un grefier care a lucrat 15 ani la Curtea de Justitie are o pensie de 12.512 euro pe luna, un judecator primeste 12.488 de euro pe luna dupa 14 ani de munca, iar un avocat pote primi o pensie de peste 13.000 de euro pe luna dupa 14 ani in serviciul Curtii de Justitie.

Copiii din Scotia vor primi CD-uri cu muzica clasica la nastere... Armata elvetiana se pregateste pentru un scenariu violent provocat de criza economica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x