Antena Căutare

Un politician care se voia președinte, filmat într-o ipostază compromițătoare! „A trebuit să mă retrag din cursă” – Video

Democratul american Tom Steyer s-a retras din cursa pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii după ce o filmare compromițătoare cu el a devenit virală pe internet.

Un politician care se voia președinte, filmat într-o ipostază compromițătoare! „A trebuit să mă retrag din cursă” – Video
Tom Steyer, în fața unei mulțimi.

În imaginile video, politicianul apare făcând mișcări de dans stranii, în timp ce rapperul Juvenile cânta melodia „Back that azz up”. Soția și copiii politicianului i s-au alăturat acestuia, pe scenă, la dans.

Filmarea a fost făcută la un eveniment din cadrul campaniei, la Universitatea Allen din Carolina de Sud, la care cei mai mulți studenți sunt de culoare.

Politicianul și miliardarul Tom Steyer a fost acuzat că încearcă să facă rost de voturi de la persoane de culoare în acest fel.

Alți internauți au descris momentul drept „jenant” și că acestui politician ar trebui să îi fie interzis să danseze.

„Sincer, nu văd calea spre victoria mea în cursa alegerilor prezidențiale. A trebuit să mă retrag din cursă. Nu am regrete”, a anunțat Tom Steyer, în weekend.

Statele Unite încep să controleze călătorii pentru coronavirus şi măresc producţia de măşti de protecţie şi kituri de te... Elveţia dă în judecată CIA pentru folosirea unei companii de criptografie în scopul spionării comunicaţiilor secrete ale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x