Căutare Live

Polițiștii germani, lăsați fără cuvinte de un șofer român. Ce au descoperit în mașina lui, la trei dimineața?

Polițiștii germani au avut parte de o supriză de proporții duminică dimineața, în jurul ore trei. Ce reușise să facă un șofer român?

Ilustrație

Poliţiştilor care patrulau în zona Nohra din Weimar le-a atras atenţia un camion parcat de marginea şoselei. Oamenii legii din Germania au observat că un cablu de la unul dintre felinarele din zonă era smuls, iar acesta ducea la camion.

Şoferul camionului, un român în vârstă de 29 de ani, dormea în cabină. Când a fost trezit de poliţişti, românul a recunoscut că a luat cablul de curent pentru a-şi alimenta televizorul din cabină.

Potrivit comunicatului emis de poliţia germană, românul a fost condus la sediul poliţiei si apoi eliberat după achitarea cauţiunii.

Totuşi, distracţia îl va costa: îi va fi întocmit un dosar care va fi trimis în instanţă, potrivit Mediafax.

Previziune cumplită! Ce dezastru urmează după incendiile devastatoare din Australia! Zonele afectate. „Va lovi cu putere... Coaliţia antijihadistă condusă de SUA îşi suspendă activităţile de formare şi susţinere a forţelor irakiene din cauza at...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri