Căutare Live

Polițiștii germani, lăsați fără cuvinte de un șofer român. Ce au descoperit în mașina lui, la trei dimineața?

Polițiștii germani au avut parte de o supriză de proporții duminică dimineața, în jurul ore trei. Ce reușise să facă un șofer român?

Ilustrație

Poliţiştilor care patrulau în zona Nohra din Weimar le-a atras atenţia un camion parcat de marginea şoselei. Oamenii legii din Germania au observat că un cablu de la unul dintre felinarele din zonă era smuls, iar acesta ducea la camion.

Şoferul camionului, un român în vârstă de 29 de ani, dormea în cabină. Când a fost trezit de poliţişti, românul a recunoscut că a luat cablul de curent pentru a-şi alimenta televizorul din cabină.

Potrivit comunicatului emis de poliţia germană, românul a fost condus la sediul poliţiei si apoi eliberat după achitarea cauţiunii.

Totuşi, distracţia îl va costa: îi va fi întocmit un dosar care va fi trimis în instanţă, potrivit Mediafax.

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Coaliţia antijihadistă condusă de SUA îşi suspendă activităţile de formare şi susţinere a forţelor irakiene din cauza at...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri