Antena Căutare

Previziune sumbră de la cercetătorii din China, despre pandemia de coronavirus! „Este foarte posibil să se întâmple acest lucru”

O previziune sumbră a fost făcută de cercetătorii din China, în legătură cu pandemia de coronavirus. COVID-19 ar urma să se reîntoarcă, în „valuri”, la fel ca gripa obișnuită.

Previziune sumbră de la cercetătorii din China, despre pandemia de coronavirus! „Este foarte posibil să se întâmple acest lucru”
Previziune sumbră de la cercetătorii din China, despre pandemia de coronavirus! „Este foarte posibil să se întâmple acest lucru” | profimediaimages.ro

Potrivit cercetătorilor chinezi, este puțin probabil a noul coronavirus să dispară, așa cum s-a întâmplat cu vărul lui SARS, în urmă cu 17 ani, deoarece unii dintre oamenii infectați sunt asimptomatici.

Astfel, noul coronavirus este greu de ținut sub control, deoarece poate trece nedepistat, conform cercetătorilor.

„Este foarte posibil ca această pandemie de coronavirus să coexiste cu oamenii pentru mult timp, iar COVID-19 să devină sezonier, fiind purtat de oameni”, a spus Jin Qi, de la Academia de Științe Medicale din China, potrivit Bloomberg.

Femeile ar putea fi salvarea bărbaților, în fața COVID-19! Ar deține sursa antidotului! Ce au descoperit cercetătorii

Cercetătorii din întreaga lume încep să cadă de acord asupra acestei ipoteze, conform căreia noul coronavirus nu va putea fi eliminat, în ciuda măsurii costisitoare de izolare a populației.

Un vaccin anti-coronavirus, efect uluitor! Ce s-a întâmplat cu maimuțele pe care a fost testat. „Am ales specia cea mai apropiată de om”

Aflați bilanțul oficial actualizat al cazurilor de coronavirus din România, precum și al deceselor cauzate de COVID-19, aici!

Marea Britanie înregistra la 17 aprilie 21.284 de morţi din cauza covid-19, cu 52% mai mulţi decât cele 13.917 de decese... Nina a reușit să se salveze, după ce a fost „bătută și îngropată de vie de doi vecini beți”: „M-au pus să îmi sap singur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x