Antena Căutare

Pungi cu alimente, lăsate pe străzi, în Germania pentru oamenii care au nevoie. Imaginea e virală: ”Respect!”  

O lume întreagă este paralizată de noul coronavirus, iar după săptămâni întregi de carantină totală, unii dintre oameni, poate mai puțini norocoși, au rămas fără bani. În ajutorul lor au sărit, însă, alții, care le-au lăsat pachete cu mâncare. 

Pungi cu alimente, lăsate pe străzi, în Germania pentru oamenii care au nevoie. Imaginea e virală: ”Respect!”  
Pungi cu alimente, lăsate pe străzi, în Germania pentru oamenii care au nevoie. Imaginea e virală: ”Respect!”

Imaginea care a devenit virală a fost surprinsă într-un oraș din Germania, unde au fost lăsate pachete cu mâncare agățate într-un gard, pentru a fi luate de persoanele care nu au nevoie de ajutor.

Inconștiență uriașă! Mai mulţi tineri din Teleorman au transmis, live, pe Facebook, în timp ce erau la grătar în pădure: ”Ieșiți din case, nu există coronavirus!”

Oamenii au rămas fără bani și în Italia

De două săptămâni, întreaga Italie e în carantină, iar acum încep să apară efectele economice și sociale. Nevoiți să stea acasă, unii oameni și-au cheltuit economiile, iar decretul care prevede miliarde de euro ce ar trebui să relanseze economia se lasă așteptat. În aceste condiții, disperarea unora dintre italieni a atins cote înalte, dovadă fiind imaginile care au apărut pe internet zilele trecute.

”Nu mai avem bani! Veniți acasă la noi! Nu mai avem bani! Noi unde **** trăim? Familia noastră nu mai are acasă nimic! Vă rog să veniți să vedeți. Statul a zis că e pentru toți! Aștept aici până la 5. Să vedem! Eu vreau doar 50 de euro! Vreau să mănânc!”, au strigat doi tineri din Italia.

Situație dramatică în Italia. Momentul în care doi tineri lovesc ușa unei bănci închise: ”Murim de foame. Nu mai avem bani!”

Coronavirus în Germania, cifre oficiale

Ziua de sâmbătă a fost una tristă pentru Germania. Deși toți ochii sunt pe ea, pentru că, deși are multe cazuri de Covid-19, înregistrează mai puține decese, a anunțat vineri 75 de noi decese, cel mai mare număr de până acum. S-au confirmat, de asemenea, și foarte multe cazuri noi de îmbolnăvire: 6.933 de persoane pozitive. Germania a ajuns astfel la un total de 50.871 de cazuri de infecții cu SARS-CoV-2 și 342 de morți. Alte 1.581 de persoane sunt în stare critică, în timp ce 6.658 s-au vindecat.

Răsturnare de situație în China, unde situația părea să revină la normal după coronavirus: ”Ar putea să apară un nou val... Coronavirus - Alte 209 decese înregistrate în Regatul Unit în ultimele 24 de ore. Numărul persoanelor care și-au pierdut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x